kuka

hanna häiriö (s. 1989) etsi väylää purkaa vihaa ja muita tunteitaan ja päätyi runoilemaan ja jäi siihen koukkuun. oppi aakkoset kaksivuotiaana ja kertoili ensimmäiset tarinansa kolmevuotiaana. kirjoittaa, koska ei voi muuta (kuinka klisee). samasta syystä ei myöskään keskity tekniikkaan vaan tunteeseen. kotoisin ankeasta lähiöstä, mutta nykyään elää elämää, jossa jokainen päivä tuntuu elokuvalta. silti mielessä myllertää tämän tästä, eikä historiaansa pääse pakoon. kirjoittamisen lisäksi runotyttö elää populaarikulttuurista ja absurdeista tilanteista ja inspiroituu etenkin huonoista elokuvista. lopun voitte lukea runoista.

hanna.hairio@gmail.com

kaikki kommentit ja runojen äänestämiset tervetulleita!

lukemalla seuraavan tekstin ilmaiset sisäistäneesi sen sanoman: syötä tähän pakollinen disclaimer, jonka turvin ymmärrät, ettei tämä blogi eikä allekirjoittanut kannusta ketään väkivaltaan, vihaan tai negatiivisuuteen. kaikki blogin tekstit ovat allekirjoittaneen mielikuvituksen tuotetta ja viittaukset todelliseen elämään, tapahtumiin ja henkilöihin ovat sattumaa, paitsi jos ei usko sattumaan.

älä varasta tai itken itseni katkeraan uneen. lainauslupaa voi kysyä.


8 kommenttia on “kuka”

 1. Jaana Huhta sanoo:

  Yleensä en välitä runoista. Sun runot on kuitenkin jotain sellaisia, jotka osuvat ja puhuttelevat. Nyt mulla on eka runoblogi seurannassa ❤

 2. hateriot sanoo:

  kiitos sinulle, olen otettu. ❤

 3. Hannah Poohelyn sanoo:

  Onko toi 2. runo (mummot ja papat) ollut jossakin? Se tuntui niin tutulta.

 4. Yksinkertaisen koskettavaa. Sullon taito, jatka sen käyttöä.
  All the best, leave out the rest.

 5. Jatta Mikkanen sanoo:

  Nää runot on niin ihania!!! Kirjoitan omaa kirjaa jota lukisin sitten ystävieni kanssa ja haluaisin kirjoittaa joitakin runoistasi hieman muunneltuina siihen. Huomioi että olen alaikäinen 😉 Mutta jos et halua minun kirjoittavan niitä lupaan totella 🙂

  • hateriot sanoo:

   hei jatta. kiva kuulla, että kirjoitat omaa kirjaa, kirjoittaminen on kehittävä harrastus.

   toivoisin, että et kirjoittaisi minun runojani kirjaasi. ne on tarkoitettu tällaisenaan tähän blogiin ja minun omiin projekteihini, joten en anna lupaa sinulle käyttää niitä tai niiden muunneltuja versioita omassa kirjassasi.

   kaikkea hyvää sinulle!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s